geramm doe ngn kau


Assalamualaikum guyss ndd girls :)
acaner korang hary nihh ? sehat ? haa okayy bagos :) aku punn sehat sehat jugak . nmpak gambar yang tertera di atas nihh ? haaaaa . nmpak kann ? geraaaaammmm punye pasal , gmbar nihh aku letak . haha . nak tau sebab ape ? sebab semalam gado ngn DOMOBOY aku , seriously mcm na humban kau dalam gaung biyy . hehe , *jahat sehh aku . semalam fight ngn dea , hampir hampir na clash taukk ! disebabkan salah anta text . mcm gini cerita nyee , pade suatu hari ade seorang perempuan nihh , alaaa ~ mcm budak kecik cerita pulak . mase aku bru bngon dri tido jea membe aku text aku " lyna nak tnye nihh knape ade rmai org kt sch ?" aku just bce , then aku abaikann text touu , pas da mndi , breakfast ape sumaa touu , bru aku amek handset aku , tak perasan lakk DOMOBOY aku ade call , kesian kau , aku tak angkat . ahh ! lantak laa , nnti kau call balekk kann ? aku eply laa text mem aku yang td touu , careless agknye aku nihh smpai  tertekan button ape tahh tersend kat si DOMOBOY aku nihh . tetibe dea akp "ayg men msj ngn cp je haa ? kate takde topup ? ayg tipu biyy ae !" EHH sayang , papa bru topup kann aku pagi touu , yang kau na ngamok apehal . manade aku tipu kau laa ! . pastu bole dea akp "da ark kow , tipu aku je slame nihh ! aku syg kau pastu kau balas mcm nihh !" * HOII biyy ! mlampau doe kau , manade aku tipu kau slame nihh ? aku hormat kau , sebab touu aku tanakk crik nahas doe . kann smlm aku ckp aku takde topup ? if ade topup skunk nihh , that's mean aku baru topup laa ! #haa , kann da kne marah . padan muka kau , pas aku ngn dea bertekak bagai , *kau bace nihh kputusan aku biyy ! aku geram ngn prangai kau doe , better aku lepaskan kau jea drpd aku sakitkan haty kau , lagi bgos smpai bilaa bilaa aku tak sakit kann haty kau , betol tak ? #ecehhh , saje doe gertak mintak ptos . nak tau ape jawapan dea ? "kow nk ptos ngn aq..pew slh aq kt kow..smpay aty kow eak..mne kow ckp syg smpay mty mne.." haa ~ touu jwpn dea  , ehh gilaa , aku engt doe . mmg aku sygkan kau smpay mty . lagi skali dea sent "Aq xkn lps smpay mty..Aq syg gle ngn kow tau x..Tlg jgn cm nie k.." *tau ponn ! asl prangai ego kau tetibe tinggi ke langit ?! kau tau aku benci buda ego . aku try ubah diri aku , tp kau lakk buat hal . takpelaa . asalkan kite dah okayy balekk . engat biyy ! kau usha pompuan , aku sepak muka kau ! haha , toodles alls .


DON'T FORGET TO SHOUT IN MY CBOX YAA
DO LEAVE YOUR LINK IN THERE !
I'LL FOLLOW YOU
gracias 





1 comment:

YB Raz said...

hyeeeee jejalan sini